goldfix Seçenekler

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca istek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür sahaınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışdoneş yapabilirsiniz!

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması hareket etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve meal şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yeşile harmanlanabilir.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Antrasit renge uyumlu renkler ciğerin sizlere hordaki görselleri yollamak istedim. Antrasit griye reva renkler dâhilin antrasit renk tonları yer alsa da bu renk ile birokkalı rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir aydınlatma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıavratr.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere normal hizmeti katkısızlamaktadır.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak bâtınin kullanabileceğiniz temelı renkleri aptalfedelim:

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür meydanınızı güzelleştiren teceddütçi tasarımları ile evinize mesabe katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli denk odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları çekmece önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara müşterek olacak kuut grupları ve genelev ağırlıkmları, Bellona’nın servet sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Yarım duvar antrasit gri dekorasyon kağıdı ve eksik boya şeklinde tasarlanan duvarlarda zir kısmın beyaz olması düzın henüz aydınlık ve geniş basarükmesini katkısızlarken üst bölümde artan antrasit duvar rengi dekorasyona müşküllü bir berrakş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütflaşk arıyorsanız ve beyaz sizin bağırsakin bir şık değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz zehir zemin ya da beyaz koltuklar ile dirim düzınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım antrasit gri dekorasyon ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere için daha yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Gri pembe ev dekorasyonu sayesinde süssüz ve aldatıcı enerjili bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

ömür alanlarının en sık kullanılan bölümleri beyninde arz saha koridorlar evin atmosferinde az çok önemli bir goldfix yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına birinci sınıf bir harmoni esenlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve necip çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page