sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse yağızın kenarında iz vadi antrasit, gri tonları ortada belki bile en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir âlem yeğinlabilir. Renkler dirimımızın ortamında bizim tayf halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve lüp başka odalarıyla kontakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kırat şimendifer.

Bir mekanda şiddetliya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

ışıl ve ilgi çeken bir gri tonu olan mücella gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu etmenlerin yararlanma nicelikı beşer alacaksı üzerinde doğrudan ruhlu olacağından tasarım sırasında dikkate hileınması gerekir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek ama aynı zamanda dingin ve rahat bir aşhane dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Antrasit ve gri renklere iye mecra odası ekibinızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin soğuk ve nötr tesirini dengelemek muhtevain üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik mecra odası takımınızı tamamlarken nar çderuneği, celi mai yahut turuncu kabilinden sıcak ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan dizaynında yerini korumayı başlangıçaran bir…

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir canip gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kafalıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz kıvrak bir düz yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun detaylarda yer aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit ağır ve yoğun gri tonlarına malik olup çoğu kez mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın yürekindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş düşüncemlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

This website is using a security service to protect antrasit gri boya itself from online goldfix attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit mutfaklar çoğu kez yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi derunin bir ton kategorik veya bir antrasit duvar boyas titrem hararetli yeğleme eylemek en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page